Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
ȘI EU SUNT PRIMAR, autor Gh. Haleț - dialoguri -  Gheorghe Cojocaru, primar Murfatlar, 2012

ȘI EU SUNT PRIMAR, autor Gh. Haleț - dialoguri - Gheorghe Cojocaru, primar Murfatlar, 2012(949)

Să vină primarul aici, să vadă cu ochii lui! Poate să mai vină și cei mai mari duşmani ai mei. Stau două ore, mă cert cu ei şi când plecăm, spre casă, suntem prieteni.

 

- Matei a prins infrastructura gata făcută la Năvodari, nu cât m-am chinuit eu patru ani, m-am apucat de apă la Siminoc că nu aveam, canalizarea pe 12,5 km plus patru staţii de pompare, drumuri pe 36 de străzi, drumul comunal la Siminoc, gazele să vină încoace. Pe lângă astea: sală de sport nouă, stadion nou, extindere cimitire, şcoli cu săli de informatică, centrale termice şi locuri de joacă.

- Ştii că aşa începuse şi Calapod la Năvodari.

- Ce puteai să faci? Proiecte cu finanţare europeană de nu le mai ştii numărul, de eficientizare a serviciilor, două de formare profesională, unul cu bulgarii, încă unul cu dezvoltarea şi promovarea turismului, încă unul Black Sea, parc de recreere, faci apa, faci canalizarea şi acum mă aşteaptă cu drumurile să semnez contractul de finanţare.

- Vezi că aşa a păţit Titi Moinescu la Medgidia. Nu l-au votat unii după ce le-a făcut aproape tot, la ei la bloc. Nici un vot nu a luat de acolo!

- Şi aici este o populaţie foarte politizată şi polarizată la maxim. Eu vă spun: cea mai grea luptă a fost la Năvodari, după aceea la Murfatlar. Eu vă dau procentele şi în primul tur: 34%, 33%, 31%. Ce mai vreţi? Acum, din nou acelaşi lucru pentru că partidele astea au format electoratele după revoluţie: ăla e pedelist, ăla e pesedist, nu poţi să-l schimbi.

- Nu pierde vremea cu ăla care nu e al tău nici în campanie de alegeri.

- Eu personal nu am absolut nicio problemă că ăla e pesedist.

- E pesedist, lasă-l acolo, dar dă-i tu un mesaj, chiar dacă e electoratul celuilalt, dar să simtă în tine un mesaj. Băsescu a dat acum în moşi, în pensionari, care oricum nu votau cu PDL.

- Ăsta e un atu. Sunt singurii care au făcut ceva. Că nu au făcut totul perfect asta e altă situație.

- Dă-o pe bunătate cu ăştia. Locuitorii din Murfatlar au vibrație 9, trebuie să ştie că dumneata îi iubeşti. Du-te în mijlocul lor şi vorbeşte-le frumos. Te potriveşti cu ei, dar ei cetățenii sunt 9 ca vibraţie, deci trebuie să ştie că te lupţi pentru ei, că îi ajuţi, trebuie să-i mângâi pe creştetul capului pe toți.

- Asta înseamnă că eu ca primar trebuie să trec pe la ei foarte mult şi nu mai am timp. Asta e problema acum. Trebuie să merg, să vorbesc, să îi ascult și nu e timp.

- Te vor în mijlocul lor.

- "Să vină primarul aici să vadă cu ochii lui"! Poate să mai vină atunci și cei mai mari duşmani. Stau cu ei două ore, mă cert cu ei şi când plecăm spre casă suntem prieteni.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii