Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Mesajul primarului Valentin Vrabie către toți cetățenii municipiului Medgidia

Mesajul primarului Valentin Vrabie către toți cetățenii municipiului Medgidia(902)

"Stimați locuitori ai municipiului Medgidia, traversăm cu toții o perioadă dificilă, care reprezintă în esență un test de solidaritate. O perioadă în care valorile de bază ale noastre, ca indivizi, ies la iveală și vorbesc despre noi, despre caracterul și sufletul nostru.

Din păcate, pandemia de coronavirus este pentru unii indivizi o ocazie de a profita de îngrijorarea oamenilor, de a manipula, a dezinforma și de a face campanie electorală mascată. Și cum informația circulă mai repede decât virusul, se încearcă prin mediul online dezbinarea comunității, intoxicarea cu informații false care au rolul de a destabiliza și de a arunca în derizoriu toate eforturile administrației publice locale, de a ține sub control situația existentă.

Vă asigur și pe această cale că autoritățile locale sunt total implicate și vigilente, tratând cu maximă responsabilitate pericolul cu care ne confruntăm, tocmai pentru a limita propagarea acestuia! Nu este momentul să ne certăm, să căutăm vinovați acolo unde nu sunt, să vedem paiul din ochiul altora fără să vedem bârna din ochiul nostru!

Vom trece împreună peste această încercare însă fiind responsabili, respectând toate regulile de igienă, având încredere în deciziile autorităților, fiind solidari și având grijă unii de alții!

ÎMPREUNĂ vom trece cu bine peste această situaţie!

”Suntem valurile aceleiaşi mări,
Frunzele aceluiaşi copac,
Florile aceleiaşi grădini”

Seneca

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

REÎNVIEREA ȘI AUTONOMIA
scris de Lucian Cristea
Marți seara. Trei ceasuri rele cu repetiție prin NOUA TRADIȚIE. Din inițiativa Tomitanului, s-a inaugurat Epoca Repetiției. De la aces(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii