Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Primăria Municipiului Medgidia demarează cea de-a DOUA ACȚIUNE de DEZINFECȚIE, în perioada 30 martie - 6 aprilie 2020

Primăria Municipiului Medgidia demarează cea de-a DOUA ACȚIUNE de DEZINFECȚIE, în perioada 30 martie - 6 aprilie 2020(377)

Pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, Primăria Municipiului Medgidia vă informează că demarează cea de-a DOUA ACȚIUNE de DEZINFECȚIE, în perioada 30 martie - 6 aprilie 2020.

Aceasta se va desfășura în toate SCĂRILE DE BLOC de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.

Acțiunea va respecta intervalul orar 08.00 - 20.00, cu posibilitatea de prelugire până la ora 22.00, în situații excepționale.

Substanțe folosite: BIONET A 15.

Produsul este avizat de Ministerul Sănătații și se găsește în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România. Produsul utilizat nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produce un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

Facem precizarea că prima acțiune de DEZINFECȚIE a fost executată în perioada 17 - 21 martie 2020 și a vizat TOATE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT și INSTITUȚIILE PUBLICE de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

REÎNVIEREA ȘI AUTONOMIA
scris de Lucian Cristea
Marți seara. Trei ceasuri rele cu repetiție prin NOUA TRADIȚIE. Din inițiativa Tomitanului, s-a inaugurat Epoca Repetiției. De la aces(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii