Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Între orele 11:00 -13:00, bunicii au prioritate la cumpărături!

Între orele 11:00 -13:00, bunicii au prioritate la cumpărături!(273)

Primăria Municipiului Constanța face apel către locuitorii oraşului să respecte acest interval orar dedicat cu prioritate persoanelor de peste 65 de ani.

Conform art.2, alin.1 din Ordonanţa Militară nr.4 din 29.03.2020, “operatorii economici care comercializează alimente şi produse de strictă necesitate şi care îşi desfăşoară activitatea în condiţiile dispuse prin ordonanţe militare în perioada stării de urgenţă îşi vor organiza programul de lucru pentru a facilita şi a asigura, cu prioritate, accesul persoanelor de peste 65 de ani în intervalul orar 11.00-13.00, limitând, în acest interval, accesul persoanelor din alte categorii de vârstă”.

Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani fac parte din categoria predispusă la complicații grave cauzate de virusul COVID-19, așa că este de datoria noastră să îi protejăm pe bunici și să le acordăm aceste două ore pe zi.

 

#impreuna #invingem #COVID-19

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CU INDIFERENȚA, PRIMARUL RADU OMOARĂ TINEREȚEA!
scris de Lucian Cristea
Nu m-am născut în Mangalia! Nici măcar nu locuiesc aici...Nu am afaceri în Mangalia, ceea ce nu este un motiv de mândrie patriotică p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii