Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Ajutoarele pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pot fi aduse în continuare, de luni până vineri între orele 08:00 – 16:00

Ajutoarele pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pot fi aduse în continuare, de luni până vineri între orele 08:00 – 16:00(200)

Implicarea dumneavoastră directă în susținerea actului medical, prin ajutoarele materiale care s-au strâns din donații, a fost o lecție de dăruire, de credință și facere de bine în folosul celor aflați în suferință”, este mesajul de mulțumire transmis de medicii din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța pentru toți cei care au făcut donații în această perioadă extrem de dificilă.

 

Ajutoarele pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pot fi aduse în continuare, de luni până vineri între orele 08:00 – 16:00, la cortul special amplasat în fața Primăriei Municipiului Constanța, de pe bulevardul Tomis nr. 51, fără a perturba in vreun fel activitatea în unitatea spitalicească.

Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au donat până acum materiale sau produse pentru ajutorarea pacienților și cadrelor medicale din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

REÎNVIEREA ȘI AUTONOMIA
scris de Lucian Cristea
Marți seara. Trei ceasuri rele cu repetiție prin NOUA TRADIȚIE. Din inițiativa Tomitanului, s-a inaugurat Epoca Repetiției. De la aces(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii