Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Polaris M Holding desfășoară operațiuni de dezinfecție zilnic la sediile unităților sanitare, la comanda Primăriei Constanța

Polaris M Holding desfășoară operațiuni de dezinfecție zilnic la sediile unităților sanitare, la comanda Primăriei Constanța(222)

Experimentam pe pielea noastra efectele pandemiei cu Coronavirus si incercam sa aplicam masuri de siguranta, pentru noi si pentru ceilalalti, cu scopul de a preveni transmiterea infectiei cu COVID -19. Una dintre masurile eficiente si necesare este dezinfectia spatiului public.

🔷Actiuni de dezinfectie au loc zilnic la sediile unitatilor sanitare:

🔹Spitalul Clinic pentru Boli Infectioase; 🔹Spitalul Clinic de Urgenta Constanta “Sf Andrei”.

🔹Spitalul Militar de Urgenta “Dr. Al. Gafencu“.

🔹Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta (cartier Palazu Mare).

🔹Serviciul de Ambulanta Judeteana Constanta;

🔹Spitalul de Psihiatrie Constanta (cartier Palazu Mare).

🔷Sunt dezinfectate, cu solutii pe baza de clor, treptele spitalelor, caile de acces in spitale, aleile /strazile din jurul spitalelor. ‼️ Dezinfectia spatiului public se desfasoara permanent, atat pe timpul zilei, cat si al noptii, inclusiv in zilele de sambata si duminica.

♻️ Substantele dezinfectante sunt avizate de Ministerul Sanatatii si nu reprezinta un pericol pentru organismul uman sau mediul inconjurator. ‼️#StamAcasa si salvam vieti.❗️

⚠️ Respectati masurile de igiena recomandate de autoritati. #FiiResponsabil #stopcoronavirus #depindedenoi

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii