Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DE LA COMISARUL CATTANI LA COMISARUL VERMOREL...

DE LA COMISARUL CATTANI LA COMISARUL VERMOREL...(720)

Horia Constantinescu, (fost)șeful peste cei care se laudă că asigură protecția consumatorului, e bântuit de regrete și dă semne că ar vrea să se întoarcă la popor! Și cum poți sincer să te întorci la popor? Cum, altfel, decât salahor! Dar mai sigur ar fi cu butoiul de dezinfectant în spate, ținta fiind subsolurile împuțite ale blocurilor! Să aibe și șobolanii soarta raței cu portocale! La cum țipă comisarul, să se aleagă și ei măcar cu o otită!

Să dea comisarul Vermorel, că așa i se spune acum, cu ei de pământ! Dacă vrei, mon cher, să fii primar! E vremea pantalonilor rupți în cur! Vin din urmă alegerile! Mai devreme sau mai târziu, conform Constituției, ele tot se vor ține...Chiar dacă au intrat într-un punct mort. Acum, până se potolește epidemia, tot ceea ce poate face un candidat este cunoscuta frecție, nu la unul, ci la amândouă, la picioarele de lemn, precum și revizia anuală a limbii de lemn...Din când în când, trebuie și ea recioplită.

S-a spus că domnia sa Constantinescu urmează să joace rolul iepurașului 007. Acesta are greaua misiune de a-l duce prin mulțime pe Decebal Făgădău la țintă. Maniera în care se agită domnul Horia, chiar și acum pe timpul suspendării activităților politice!, nu este caracteristică unui biet iepuraș...Păi, doar vermorel, să zic așa, cât o fi cumpărat ca să combată epidemia în scop electoral!

Sigur, dacă instituțiile statului și-ar face datoria pe bune, atunci, poate că domnul candidat din partea PSD, chiar dacă el se dă independent, nu ar fi îndrăznit să pună în scenă,în văzul lumii, o nouă parodie din ciclul “Ce vrăji a mai făcut Cattani?”

Apropo. Că tot veni vorba. O altă dovadă că Horică pune la cale o nouă lovitură de stat în interiorul PSD este dorința acestuia de a renunța temporar la apelativul Cattani, care l-a scos deseori din încurcături, dar poporului nu i-a ținut de foame! Acum, după ce, vai, a făcut toate demersurile necesare, va trece de la comisarul Cattani la comisarul Vermorel! Eu cred că a dat privighetoarea controalelor pe cioara de pe gard…
Oricum, cioara rămâne una din pasiunile sale din anii tinereții. Prima cioară din viața lui de tânăr debutant în afaceri a primit-o în dar de la Adrian Năstase, care l-a învățat să numere ouălele de bibilică cu mănușa de box. Acum, după câtă vopsea a cumpărat, bănuiesc că vrea să vopsească cioara!

Ce vă spuneam eu? Vin alegerile!
Comisarul Vermorel vrea să-și vopsească cioara din dotare! Cine poate să îl oprească? Tot poporul oropsit se luptă din greu cu epidemia și comisarul Vermorel, alias Cattani, își face campanie electorală! Domnia sa zice că NU! Atunci, de ce umblă cu cioara vopsită? Spuneți-mi mie care dintre iepurașii nominalizați oficial, cu excepția lui domn Horică, se mai agită cu atâta pasiune? Ce vrea el să ne spună prin intermediul ciorii sale și nu pricepem noi?

Eu unul trag concluzia că dumnealui se pregătește serios de alegeri și că vom mai avea parte de astfel de spectacole ieftine …Horică, suflet de artist!

 

Credit foto: www.ziarulamprenta.ro
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii