Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Constanța: cadrele medicale, gratuitate la transportul în comun

Constanța: cadrele medicale, gratuitate la transportul în comun(456)

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru acordarea de acces gratuit la transportul public în comun personalului care activează în domeniul sănătății, în continuarea măsurilor ce au ca scop prevenirea răspândirii noului coronavirus și protejarea populației.

Astfel, începând cu data de 06.04.2020 și până la sistarea stării de urgență beneficiază de gratuitate la transportul public în comun pe raza municipiului Constanța următoarele categorii de persoane în baza legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator:


a) cadrele medicale și personalul auxiliar din sistemul public și privat, din cadrul spitalelor, dispensarelor, cabinetelor medicale și al întregii infrastructuri medicale, inclusiv laboratoarele medicale din cadrul Ministerului Sanătății și din cadrul Ministerului Educației;

b) angajații farmaciilor din municipiul Constanța;

c)  persoanele care asigură serviciile de întreținere și curățenie în entitățile de la lit. a) și b).


Sistemul nostru spitalicesc reprezintă prioritatea numărul unu în acest moment. Oameni care salvează vieți în fiecare oră, în fiecare minut. Suntem alături de ei și facem tot ce putem pentru a sprijini eforturile echipelor medicale.
Pentru eroii din linia întâi: Constanța vă vede, vă respectă și vă mulțumește!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii