Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Carosabil modernizat pe mai multe străzi din municipiu

Carosabil modernizat pe mai multe străzi din municipiu(641)

Lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere acoperă tot mai multe zone rezidențiale. După ce săptămâna trecută a fost recondiționat carosabilul pe aleea Universității, pe strada Parâng și pe strada Nicolae Filimon, tronsonul cuprins bulevardul Aurel Vlaicu și strada Verde, echipele SC Confort Urban SRL intervin pe strada Pajurei din cartierul Faleză Sud, unde suprafața decopertată este îmbrăcată în asfalt.

În cartierul CET, pe aleea Albatrosului, a fost frezată zona carosabilă, în etapa premergătoare lucrărilor de asfaltare.

Lucrări de asfaltare se vor extinde în cartierele KM 4 și Faleză Sud și vor include: strada Petru Cercel, porțiunea cuprinsă între strada Brizei și bulevardul 1 Mai, strada Brizei, tronsonul delimitat de strada Petru Cercel și strada Steluței și bulevardul 1 Mai Vechi, tronsonul delimitat de strada Caraiman și strada Ion Slavici.

De asemenea, va continua reabilitarea carosabilului pe strada Nicolae Filimon iar în cartierul Palazu Mare se va acționa pe strada Dumbrăveni și pe strada Santinelei.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii