Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Polaris M Holding efectuează în paralel cu operațiunile de dezinfecție, care se desfășoară atât pe perioada zilei, cât și a nopții, și activitatea de salubrizare

Polaris M Holding efectuează în paralel cu operațiunile de dezinfecție, care se desfășoară atât pe perioada zilei, cât și a nopții, și activitatea de salubrizare(465)

In paralel cu operatiunile de dezinfectie, care se desfasoara atat pe perioada zilei, cat si a noptii, activitatea de salubrizare isi urmeaza cursul normal.

✅ Polaris a primit o solicitare din partea Primariei Constanta de a igieniza zonele din vecinatatea bisericii grecesti si din spatele Casei Casatoriilor unde au fost aruncate cantitati mari de deseuri.

🔹Asa arata ieri, 9 aprilie, zona din vecinitatea bisericii grecesti “Metamorphosis”. Cantitati mari de deseuri aruncate la intamplare pe spatiul verde au facut ca aceasta zona sa fie confundata cu un depozit necontrolat de deseuri. 👉 Din nepasare sau cu buna stiinta, intotdeuna s-au gasit persoane care sa polueze mediul inconjurator si sa distruga aspectul zonei. ♻️ Igienizarea acestei zone este realizata de mai multe ori pe an.

✅ Ambele zone au fost igienizate complet de 15 angajati. Cantitatea de deseuri stransa a fost transportata la rampa ecologica cu 3 autogunoiere.

‼️#StamAcasa si salvam vieti.❗️ #solidaritate = #izolaresociala

⚠️ Respectati masurile de igiena recomandate de autoritati.
#stopcoronavirus #responsabilitate #depindedenoi #solidaritate #Constanta

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii