Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Programul lucrărilor edilitare din această săptămână(367)

Angajații SC Confort Urban SRL continuă intervențiile asupra zonei pietonale pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada I. G. Duca și strada Mihai Viteazu și pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și bulevardul Mamaia.

Conform graficului de lucru, se realizează lucrări de asfaltare a carosabilului pe strada Brizei, tronsonul delimitat de strada Petru Cercel și strada Steluței, pe aleea de acces către Școala Gimnazială Nr.33 „Anghel Saligny” din Constanța iar pe strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor se pregătește terenul în etapa premergătoare asfaltării.

Pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare, echipele administratorului drumului public continuă reabilitarea trotuarelor în timp ce zona carosabilă este frezată pentru a fi îmbrăcată în asfalt.

Noi parcări sunt în curs de amenajare în cartierele:

- ICIL, pe strada Productelor;
- CET, pe aleea Egretei, în dreptul blocului AV 21 și pe aleea Albatrosului, în zona blocului G3;
- KM 4-5, în zona Școlii Gimnaziale Nr.33 „Anghel Saligny” din Constanța.

În ceea ce privește infrastructura de semnalizare rutieră, continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș, se recondiționează echipamentele de semaforizare iar la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii, se aplică marcaje rutiere.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

REVOLUȚIA PESCĂRUȘILOR LA MANGALIA
scris de Lucian Cristea
Când a fost declarat simbolul orașului Mangalia, pescărușul arăta impecabil. Edilii Mangaliei tinere și nobile de atunci l-au(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii