Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
A fost amenajată o nouă parcare în KM 4-5

A fost amenajată o nouă parcare în KM 4-5(236)

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a finalizat lucrările de asfaltare și de trasare a marcajelor rutiere în parcarea construită pe strada Progresului, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 33 „Anghel Saligny” din Constanța. Noua parcare a fost amenajată pe locul unui teren viran pentru a îmbunătăți calitatea spațiului public urban.

Echipele SC Confort Urban SRL au consolidat infrastructura terenului prin excavare, turnare de pietriș și compactare. După turnarea covorului asfaltic, spațiile destinate staționării autovehiculelor au fost marcate corespunzător.

De asemenea, echipele administratorului drumului public au recondiționat carosabilul pe aleea de acces către Școala Gimnazială Nr. 33 „Anghel Saligny” din Constanța.

În această perioadă, se construiesc noi parcări pentru riverani pe strada Productelor, pe aleea Egretei, în dreptul blocului AV 21 și pe aleea Albatrosului, în zona blocului G3.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii