Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Stadiul lucrărilor de modernizare a tramei stradale din cartierul Palazu Mare

Stadiul lucrărilor de modernizare a tramei stradale din cartierul Palazu Mare(240)

Bordurile noi și asfaltul recondiționat au schimbat aspectul spațiului public urban din cartierul Palazu Mare. Lucrările de reabilitare a trotuarelor pe strada Dumbrăveni avansează în ritm susținut. Modernizarea zonei pietonale a cuprins și tronsonul delimitat de strada Recoltei și strada Zăvoiului. Pe partea dreaptă, pe sensul de mers către bulevardul Tomis, s-au încheiat lucrările de montare a bordurilor noi.

Simultan cu intervențiile asupra trotuarelor, echipele administratorului drumului public au finalizat frezarea carosabilului în etapa premergătoare asfaltării pe strada Santinelei, tronsonul delimitat de strada Alexandru Sahia și strada Dumbrăveni și pe strada Dumbrăveni, între strada Santinelei și strada Recoltei.

Lucrările de modernizare a tramei stradale vor continua și în perioada următoare.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii