Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Atenție, șoferi! Ce zone trebuie să evitați în această săptămână

Atenție, șoferi! Ce zone trebuie să evitați în această săptămână(292)

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă modernizarea trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu, pe bulevardul Tomis, porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia pe strada Dumitru Marinescu, între strada Eliberării și strada Dreptății și pe strada Soveja, la intersecția cu strada Chiliei.

Pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare se reabilitează atât zona pietonală cât și cea carosabilă.

Conform graficului de lucru, carosabilul este recondiționat pe bulevardul 1 Mai Vechi și pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu.

Se lucrează la amenajarea parcării situate pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare” iar pe strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor se amenajează infrastructura rutieră.

Angajații administratorului drumului public continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș, recondiționarea echipamentelor de semaforizare și aplicarea marcajelor rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii