Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
MADAM VLĂDESCO ȘI  BĂTAIA CU DAR

MADAM VLĂDESCO ȘI BĂTAIA CU DAR(2000)

Caftul, adică bătaia ruptă din rai, formulă nouă de progres și prosperitate pentru femeile politicianiste și bătăușe de la noi și nu chiar de pretutindeni. Izvor de afirmare multilateral dezvoltată în plan politic, social și casnic, dar nu este cazul în speța noastră. În urmă cu un an de zile, s-a derulat primul caft de acest gen, viceprimărița contra primar! Deși, oficial a pierdut partida la două bobârnace diferență, în sensul că, fake news - a încasat-o, Luminița Vlădescu s-a ales cu mai multe revendicări rezolvate, deși nu avea nici măcar un ochi vânăt sau urmă de șiret pe fund! Cu toate astea, a fost repusă în mai multe drepturi, i-a fost deblocat salariul, a reintrat în posesia mașinii de serviciu, i s-a deschis biroul din incinta Primăriei Medgidia, în care oricum intrase doar de câteva ori de la prezentarea mandatului! A primit și un coș cu flori de parcă era soprană sau ne-am fi aflat la Casa Căsătoriilor! Da, ciocolata. unde-i ciocolata? Întreaga tevatură s-a numit bătaie cu dar.

Ca simplu observator, mi-am pus mai multe întrebări. Una mi-o pun și astăzi. Păi, dacă își punea primarul Vrabie, altfel, băiat delicat, mintea cu dumneaei și o altoia bărbătește, ca de la independent la PSD, câte mai avea de recuperat și de primit acum? Nici la partaj nu s-ar fi pricopsit cu atâtea bunuri și valori! Și dacă primea, ar fi trebuit să împartă cu toate neamurile sale! Astea ar fi efectele caftului în plan economic și financiar. Dacă ar fi fost bătută măr, cum s-a spus inițial, doamna vice ar fi intrat în posesia unei livezi.

Cazul Luminiței Vlădescu a fost dezbătut la ONU, caz social. A fost declarată eroină cu drept la statuie. Cazul său a fost expus cu prilejul unor congrese. S-a plâns lui “tătuca” Felix, de la PSD. A vrut să-i arate genunchii, dar a realizat că nu erau juliți, după cum au declarat susținătorii săi din PSD Medgidia, cu tărie, probabil pălincă! Și butnăreii, o specie nouă de fluturi de lampă. Dacă e așa de periculos primarul Vrabie, întreb de ce se bagă în sufletul lui tot timpul? Dacă știi că “E periculoso sporgersi”, de ce te apleci în afară? Dacă ar fi respectat distanța de un metru între persoane impusă de autorități, nu s-ar fi ajuns la un nou scandal!

Dar doamna Vlădescu umblă cu lumânarea aprinsă ziua în amiaza mare! Încurajată de sucesul de casă al caftului trecut, poate că vrea să mai încerce odată! Ca data trecută! O poză ca victimă a violențelor, chipurile, primarului, face mai mult decât un raport de activitate formal!

De doi ani de zile, îi cerem și noi același lucru: un raport de activitate. După ce am găsit de mai multe ori scaunul din biroul său abandonat și nefolosit! Doamna Vlădesco, stingeți lumânarea că vine pandemia peste Medgidia! Lăsați-l naibii de raport că e plin de muște! Acum, dacă tot ați provocat un nou scandal, să vedem ce iese!

Primarul Vrabie își face griji de pandemie și alții persistă în prostie!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FLOTA PRIMARULUI-AMIRAL CHIȚAC PUNE TUNURILE PE MIO CAFFE!
scris de Lucian Cristea
TORA! TORA! TORA! Tradus din limba japoneză în limba română, în concepție proprie, înseamnă: “Pe ei, pe ei, mama lor de cafegii!(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii