Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DEMISĂ CU UNANIMITATE DE VOTURI, LUMINIȚA SE  ÎNTOARCE LA CAPĂTUL TUNELULUI !

DEMISĂ CU UNANIMITATE DE VOTURI, LUMINIȚA SE ÎNTOARCE LA CAPĂTUL TUNELULUI !(1387)

Șefa “cuibușorului de nebunii”, Luminița Vlădescu, a fost demisă din funcția de viceprimar, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Medgidia, cu unanimitate de voturi! Votul consilierilor are mai multe semnificații și nu ilustrează o simplă demitere. El ne arată că, în cazul doamnei Vlădescu, s-a umplut paharul. Ba chiar a dat pe afară! Alt indiciu. Doamna a întins coarda la maxim, și cum a slăbit puțin din strânsoare, gata, a pleznit-o peste față! De aici povestea cu caftul. Toate au o limită. Doar prostia este fără de margini!

Îi reproșez că s-a lăsat manipulată de niște profitori și niște golani, după vorbă, după port! Aceștia au folosit-o în interes personal, asmuțind-o împotriva primarului, căruia vor să-i plătească niște polițe mai vechi. Pesemne i-au promis și ei că o vor face primăriță la Medgidia! Poate de aceea se manifestă ca și cum ar fi câștigat alegerile! I-a neglijat pe cetățeni. A făcut tot ceea ce i-a stat în putință să îl boicoteze pe primar, aceasta fiind pesemne sarcina primită de la partid!

Reamintesc că Luminița Vlădescu este șefa PSD Medgidia, iar Vrabie este președintele PNL. Altă semnificație a votului din Consiliul Local Medgidia. Ulciorul nu merge de prea multe ori la apă. Mai ales acum, pe seceta asta cumplită. Luminița Vlădescu nu a înțeles că primarul Vrabie folosește drept ghid agenda cetățeanului. Asta este prioritatea domniei sale și nu partidul...

În loc să se alieze cu primarul pentru binele orașului, a dat credit unor indivizi supărați că nu mai beneficiază de niște avantaje ca în anii când dumnealor descălecau în Peștera ca în Vestul Sălbatec. Luminița Vlădescu a pierdut o șansă unică de a se pregăti temeinic pentru alegerile locale de anul acesta Îngâmfarea și aroganța, deprinse de la cei care pun bețe în roate orașului Medgidia, au determinat-o să ignore o șansă uriașă căreia i-a dat cu piciorul. Șansa de a lucra alături de un veritabil campion în materie de administrație locală. E ca și cum în presă refuzi să lucrezi cu Petre Mihai Băcanu!

După demiterea sa din funcția de viceprimar, Luminița se întoarce din punct de vedere politic la capătul tunelului. Aici își încep ucenicia cei care visează să facă o carieră politică. Nu m-ar mira să o trimită acolo chiar Felix Stroe, care continuă să piardă oameni pe bandă rulantă!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FLOTA PRIMARULUI-AMIRAL CHIȚAC PUNE TUNURILE PE MIO CAFFE!
scris de Lucian Cristea
TORA! TORA! TORA! Tradus din limba japoneză în limba română, în concepție proprie, înseamnă: “Pe ei, pe ei, mama lor de cafegii!(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii