Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
VREA MOINESCU SĂ O RĂZBUNE PE MADAM VLĂDESCO ?

VREA MOINESCU SĂ O RĂZBUNE PE MADAM VLĂDESCO ?(1462)

Medgidia rămâne orașul cu cele mai multe paradoxuri și curiozități din lanțul electoral. Aici, în plan politic, orice este posibil! Ca grad de agitație, face mai mult și decât Constanța, unde nimeni nu vorbește neîntrebat despre candidați… Dar, mai ales, despre Chițac, ușor amețit după aventura avută cu pandemia! În rest, nici nu zici că în celelalte localități s-ar organiza alegeri locale! Poate doar la Mangalia, unde coaliția lui Moroianu și Zanfir Iorguș, vector de imagine, a generat unele discuții, după care a...stat! Din foarte multe puncte de vedere, Medgidia tinde să rămână un unicat. Este singurul oraș unde primarul este înjurat pentru că face treabă! Da, ați citit bine. Deși s-au realizat niște lucruri extraordinare, continuă să fie blamat de o parte, e drept, nesemnificativă, a orașului! De fapt, cei mai mulți nu au nicio treabă cu Medgidia! Echipa de zgomote e la pământ! Și-a pierdut eroina “ciuca bătăilor”, victima de serviciu! În rest, verifică dacă primarul are apă la genunchi! Dacă a modernizat Spitalul orășenesc i-au sărit în cap! Și nu oricum, ci la modul jenant! Golănește. Din această cauză, primarul Valentin Vrabie a lucrat sub o presiune greu de suportat! Având-o în coaste și pe Luminița Vlădescu, demisă de curând din funcția de viceprimar...Speră domnul Vrabie că, fără madam Vlădesco, va fi liniște la Primărie! Aiurea. Păi, dacă vrea să pozeze din nou în victimă, cine o oprește să își facă un X în palmă cu o lamă de ras și să reclame că a fost mutilată de primar! Nu vreau să îl dezamăgesc pe edilul Medgidiei, dar, până după alegeri, cel puțin, nu va fi liniște! Și după ce domnia sa va câștiga alegerile, nici cât negru sub unghie nu va fi liniște în Primărie! Și apoi liniștea, prea multă, este incompatibilă cu statutul unui luptător! Tot ceea ce s-a făcut la Medgidia de când este domnia sa primar, s-a făcut prin luptă și cu mari sacrificii! Nici nu se putea altfel...A încercat să explice treaba asta unuia din gașca lui Oblio, dar omul, fiind și bătut în cap, nu înțelege! Aud că, după căderea doamnei Vlădescu din schema primăriei, domnii de la PSD se gândesc, în perspectiva alegerilor, la noi variante pentru Medgidia. Păi, credeți că ăștia de la PSD au liniște? Mai ales Felix Stroe, care a primit o nouă palmă grea de la Vrabie! Și-a văzut candidata favorită pusă pe tușă!

La Medgidia, se vor produce și alte schimbări spectaculoase. Deja se vorbește despre posibila intrare în competiția electorală a lui Dumitru Moinescu! Poate că fostul primar vrea să o răzbune pe Luminița Vlădescu!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!