Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Revitalizarea urbană a zonei CET

Revitalizarea urbană a zonei CET(181)

În urma lucrărilor edilitare desfășurate de Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, zona CET a devenit de nerecunoscut. Șantierul imens s-a transformat într-un spațiu public urban orientat către comunitate. Cele trei luni de intervenții asupra domeniului public s-au materializat în 8542 de metri pătrați de carosabil asfaltat, 674 de metri pătrați de trotuare reabilitate și 172 de noi locuri de parcare. Pe aleea Egretei, carosabilul a fost extins și recondiționat iar infrastructura trotuarelor a fost modernizată. Au fost realizate noi locuri de parcare pe terenul eliberat de garaje în parcările amenajate:

- în zona centrului comercial;

- în dreptul blocului C3;

- în dreptul blocului C4;

- în spațiul delimitat de blocurile AV1, C4, C2.

Paralel, pentru creșterea eficienței utilizării spațiului public urban, au fost resistematizate parcările situate pe aleea Egretei:

- între blocurile AV7, AV6, AV5, AV4;

- în spațiul delimitat de blocurile AV1, C4, C2;

- pe terenul cuprins între blocurile C1 și C2;

- între blocurile AV21 - AV22.

Lucrările de modernizare a carosabilului au cuprins și aleile de acces către blocuri, trama stradală fiind reamenajată. Pe aleea Albatrosului, spațiul public urban a fost reorganizat prin recondiționarea carosabilului și noi locuri de parcare au fost date în folosință, în urma demolării garajelor, în zona blocului G3A.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii