Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
REPUBLICA LUI MAZĂRE A FOST ÎNLOCUITĂ DE REPUBLICA LUI BABU!

REPUBLICA LUI MAZĂRE A FOST ÎNLOCUITĂ DE REPUBLICA LUI BABU!(1383)

Vă propun, în legătură cu cazul BABU, viceprimarul orașului Constanța, un exercițiu mental simplu care demonstrează că PSD este un partid “pandemic” în care o mână sfințită le spală pe celelalte și invers, celelalte spală, dar și pupă, mâna sfințită!

Ne aflăm în faza de debut a drumului până la sfintele moaște. Academia de Provocări și Caft “Felix Stroe”: o nouă instituție pesedistă care promovează dictatura pumnului. De prestigiu, nu zic, dacă ținem cont că printre membrii săi de onoare se numără și celebrul Cattani! Precizare: sfințită în scăldătoarea de partid. Legături cu religia-doar ocazional, la parade, depuneri de jurământ cu ocazia unor investiri în Guvern pe bază de sprânceană sau mână sfințită de partid. Punctul tare al PSD Constanța: spălatul zilnic pe mâini cu săpunul turcesc “Duru” și, cum am menționat mai sus, spălatul în colectiv, tot cu săpunul “Duru”. Pe săpun scrie “E pericoloso sporgersi!” Un amănunt tehnic care a întârziat declanșarea pandemiei în România!

O întrebare de 3 puncte și o plimbare cu vaca la munte. Vă mai aduceți aminte care a fost ultimul mare scandal în care a fost implicat viceprimarul constănțean Babu? El a organizat un concurs clandestin de geografie cu obiecte plutitoare. Cu acest prilej, a agresat un jurnalist pe care l-a luat la ture pe motiv că, zicea vicele, făcea umbră pământului! Motivul intrigii? Noi vorbim de încălzirea globală și el face ostentativ umbră pământului? Întrebare de 5 puncte pentru o tură cu vaca la munte! După ce toate vacile vor fi rechemate în Service pentru testul colectiv.

Întrebare. Pe ce parte făcea amărășteanul de jurnalist umbră pământului? Nu făcea? Dar cine făcea? Viceprimarul? Pe care parte a pământului? Pe partea cu Primăria? Ca să vezi cine tăia la câini frunze verzi! Dacă nu mă înșel, asta nu este partea Primăriei pe care de vreo trei ani încoace nu mai crește nimic? Corect. Știu că am răspuns corect, dar nu mă mai trimiteți cu vaca la munte, că nu vreau să fac umbră obiectului de activitate al domnului vice!

Păi, ăsta-i domn? Ăsta-i vice? Vezi’ de treabă, cetățene, ăsta îi trăgea un cap în gură și jurnalistului, dacă nu îi intra soarele în ochi într-un loc în care el era convins că este umbră! Prea îl enervase întrebarea confratelui nostru! Deja îl țintise! Că “umbra pământului” o avea de multă vreme ca replică în cap! O studiase ca replică și o ținea de o controversă care să justifice lunga lui absență din peisajul Primăriei Constanța! A mai urmat vreo școală la seral? De unde atâta cultură la băiatul ăsta! Dacă ar fi să citească toată cartea tehnică a mașinii pe care o oare, i-ar trebui câțiva ani buni! Că văd că a trecut de la darurile grecești la cele chinezești! Dacă îl ducea mintea și la altceva, nu doar la bătaie, singura lui legătură teoretică cu raiul, îl ruga pe Ponta să-i împrumute trenul de mare viteză pe care l-a adus domnia sa din CHINA! Măcar le spărgea gura navetiștilor! Băiatul ăsta are doar reflexe de bătăuș!

Așa cazul a rămas prins în coadă de pește! Jurnalistul cu umbra lui, acuzat că a răcit pământul. Și Felix Stroe, care ne-a luat la mișto, încercând să evolueze exact în rolurile pe care nu le-a jucat niciodată! Așa se face că l-am văzut în premieră pe liderul PSD, justificându-și numele de Stroe! Ca la revistă. Întrebare ca la Circulație. Când a anunțat că la următoarea abatere Babu o să fie exclus din PSD, ce față avea Felix Stroe? Avea fața lui de felină originală care cade mereu în picioare? Fiind vorba de o decizie sfâșietoare și greu de luat, avea fața celui mic care bea lăptic? Făcea șmecherește cu ochiul? Cu care? Cu cel cu care i-a promis finului cu nume de actor un televizor color? Care e și acum în zbor! Cu ochiul cu care i-a jurat credință lui Dragnea exact în momentul în care orbul nimerea Brăila lui Tudose? Cu ochiul de pisică de la mașina cu care circulă în timpul puciurilor din PSD, cu care comunică mult mai bine pe jos? Cu ochiul comandat, în loc de omletă, la micul dejun? Sau cu nici un ochi, pentru că oricum nu avea și nu are de gând să se lepede de Babu, acest “ginerică” al PSD! Nu că nu ar vrea! Nu poate! Este el un tâlc în răbdarea fără de margini a lui Stroe, care joacă precum la revistă!

Ne vom lămuri imediat, pentru că de data asta “ginerică” a făcut-o de oaie rău de tot! De ce îi zic “ginerică”? Când îl vezi cum umblă îmbrăcat, de lux, nu spun, ai impresia că e un tip care a plecat de la o nuntă și nu mai este sigur dacă a lăsat sau nu darul! Și, într-o situație de acest gen, s-a răzbunat pesemne pe cei de la Protecția Consumatorului! Întrebare. De două ori întrebare. Cattani, puiul mamii, tu nu te revolți? Că și ție ți-au umflat unii fața pe la Neptun! Poate că te umflă plânsul, dar fiind vorba de viceprimarul Constanței, te jenezi! Babu caftangiul nu este egalul lui Babu care a lăsat de mai multe ori mai multe cartiere din Constanța fără lumină? Toată lumea de bună credință se străduiește să aducă sau să facă lumină în orașul ăsta, doar vicele Babu ne lasă în întuneric! Și pe cei care îndrăznesc să-i controleze firma cu ochii umflați!

Nu mai există nici un dubiu. Sub înțeleapta conducere a lui Felix Stroe, Republica Mazăre a fost înlocuită cu Republica Babu! A fost ultima redută câștigată!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!