Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Se lucrează la modernizarea carosabilului în cartierul Palazu Mare

Se lucrează la modernizarea carosabilului în cartierul Palazu Mare(247)

Primăria Municipiului Constanța continuă investițiile pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație din zonele rezidențiale. În acest sens, echipele SC Confort Urban SRL au intervenit ieri pe strada Fundătura Năvodului din cartierul Palazu Mare. Artera rutieră secundară a fost asfaltată pentru ca traficul rutier să se realizeze în condiții optime.

Lucrări similare au avut loc, săptămâna trecută, și pe bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Henri Coandă. Carosabilul a fost recondiționat prin așternerea stratului de covor asfaltic.

Paralel cu intervențiile asupra zonei carosabile, pe strada Dumbrăveni continuă reabilitarea trotuarelor prin montare de borduri noi și asfaltare.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se lucrează. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii