Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
FELIX ȘI VICEPRIMARII SĂI PREFERAȚI: UN DEZASTRU COMIC

FELIX ȘI VICEPRIMARII SĂI PREFERAȚI: UN DEZASTRU COMIC(1031)

Indiferent cum o pui și indiferent cât ești de indulgent, chiar dacă te cheamă Felix Stroe, cazul Babu e nașpa din toate punctele de vedere pentru pesediști! Care pesediști, și-au dat singuri cu stângul în dreptul! Și-au spart singuri capetele! Contextul este mai larg și nu poți să faci abstracție de el, pentru că vine o zi când cineva trebuie să plătească și pentru celelalte abuzuri făcute în numele scăldătoarei, adică în numele PSD!

Mă refer, desigur, la interminabilele scandaluri de la Medgidia care au blocat în nenumărate rânduri activitatea primarului Valentin Vrabie. În loc să fie lăsat în pace să vadă liniștit de treburile orașului, a fost realmente sabotat! Pentru compromiterea lui Vrabie, s-au țesut zeci de intrigi și spectacole de prost gust S-au făcut repetiții, ceea ce înseamnă timp pierdut! Au contat doar orgoliile doamnei “vice” Vlădescu! Imaginea ei de prințesă care ia zilnic bătăiță de la primarul cel rău a ajuns o emblemă mult mai populară decât cea a Scufiței Roșii!! În loc să își pună mintea la contribuție pentru binele și prosperitatea Medgidiei, doamna “vice” și-a consumat inteligența în tot felul de scenarii menite să îl compromită pe primar! Cu ce? Cu falsuri? Cu bătăi inventate din rai?

Imaginea ei de luptătoare pentru dreptate și adevăr s-a spulberat la scurt timp după abuzurile în serie ale colegului “vice” de la Primăria Constanța...La câte bătăi a luat dumneaei de la Vrabie, mă așteptam ca din solidaritate feminină să-l facă praf pe Babu! Ei, asta-i bună, cum mi-aș putea imagina așa ceva! PSD este un partid educat și romantic! Întâi te bate și pe urmă îți oferă flori!

Cazul viceprimarului de la Constanța, de-a dreptul incredibil prin dimensiunea și gravitatea sa, constituie o dovadă că practicile golănești nu sunt singulare în PSD Constanța...Și nu numai! A fost o acțiune premeditată cu un scop bine definit. Babu a agresat-o direct pe inspectoarea de la Protecția Consumatorului, aflată în exercițiul funcțiunii! Este foarte important acest “amănunt”! Un viceprimar blochează o acțiune de control exercitată asupra sa! Presupunem că știa de existența unor nereguli, altfel, de ce ar fi acționat ca un infractor care are ceva de ascuns ziua în amiaza mare? E limpede că nu a acționat la întâmplare, țintele sale fiind imobilizarea inspectoarei, scoaterea ei pe brânci din unitate și capturarea telefonului...

Dacă vă aduceți aminte, la fel a procedat și Traian Băsescu atunci când a jefuit o jurnalistă într-o piață din București! Personal mă îndoiesc că a mai avut cineva curajul doamnei de la Protecția Consumatorului! Altfel, nu se putea să nu auzim de poceală ca la Verdun pe care ar fi încasat-o intrusul!

Păi, te pui cu viceprimarul Babu? El este jupânul în Primărie! Babu a avut destule exemple de origine pesedistă de la care a învățat să sucească mâna la spate adversarei! Ca și în cazul lui Horia Constantinescu, alias Cattani, punctul lui forte este FEMEIA LIPSITĂ DE APĂRARE! După ce o umilește prima oară pe motiv că nu o cheamă și pe ea Babu, o umilește a doua oară, oferindu-i flori! Un alt procedeu măgăresc al lui Traian Băsescu din care s-a inspirat și “ginerică” al PSD Constanța! I-a luat cu forța telefonul unei ziariste! Și după aia i-a trimis flori la redacție ca să nu îl înhațe Poliția! Un gest de umplutură, doar cu semnificația timpului pierdut! Dacă nu era ranchiunos, mai bine încerca cu florile de prima dată, dar cred că a fost tentat să-i dea o lecție inspectoarei pentru îndrăzneala de a fi intrat în fieful dumnealui!

Mă așteptam la faza asta ca marele Cattani, justițiarul lui pește, să-i ia apărarea colegei sale, dar mi-am amintit că și dumnealui a procedat la fel cu o femeie care se așezase pe plaja lui din Costinești! Și acum are tupeul să candideze la Primăria Constanța! Purtând abuziv un nume pe care nu îl merită! Păi, domnule Cattani, trebuia să fii primul care să iei atitudine sau îți este frică să nu o încasezi și dumneata ?

Dar unde este Luminița care își zgândăre alunița?  Țipa ca din gură de șarpe, deși nu exista nici unul prin preajmă!

Are și Felix niște viceprimari de te doare capul! Pe el, nu pe noi!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii