Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Carosabil recondiționat pe strada Olteniei

Carosabil recondiționat pe strada Olteniei(215)

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a finalizat lucrările de modernizare a carosabilului pe strada Olteniei. A fost aplicat cel de-al doilea strat de asfalt, stratul de rulare, pentru a asigura o stabilitate ridicată și rezistență la uzură.

Utilajele de asfaltare vor acționa, în această săptămână, pe strada Anghel Saligny, unde carosabilul a fost frezat pentru a fi recondiționat.

Paralel, pe strada I.G. Duca continuă decopertarea carosabilului, traficul rutier fiind restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

REVOLUȚIA PESCĂRUȘILOR LA MANGALIA
scris de Lucian Cristea
Când a fost declarat simbolul orașului Mangalia, pescărușul arăta impecabil. Edilii Mangaliei tinere și nobile de atunci l-au(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii