Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DE LA MASCA LUI ZORRO LA MASCA LUI CATTANI!

DE LA MASCA LUI ZORRO LA MASCA LUI CATTANI!(875)

De la masca lui Zorro la masca lui Cattani este o distanță destul de mare. Pandemia a scos la iveală colecția de măști constipate a domnului Horia Constantinescu. Care, mai nou, s-a specializat în pliuri! A trecut de la rața cu portocale la pliurile cu alune de pădure! Controale la sînge! Le-am numit “măști constipate” pentru că ele au fost transpuse în practică de viteazul croitoraș într-un moment dureros pentru creator. Efectiv, cu ochii ieșiți din orbite! Pe conturul lor s-a croit masca lui Zorro. Și cei doi de Z care țin loc de semnătură! Un episod care ilustrează copilăria și tinerețea lui extrem de dure! Desele lui căzături din pat i-au declanșat numeroase eliberări de gaze. De aceea, lucrările lui “pandemice” au fost clasificate ca fiind un prelungit “Fâs”! Un “fâs”, nu zic, dar un “fâs” de uniune națională, după cum cer unii! De pildă, Ponta, care nu mai poate scăpa de masca lui de pisicuț! Cu mai multe pliuri.

Aici, în acest punct, istoria are de făcut câteva precizări. Domnul Constantinescu este un fan al măștilor de tot felul de la Costinești la Veneția...Prima mască purtată a fost cea a lui Zorro cu zimți. Cu zimții făcea pană de cauciuc și imobiliza camioanele contrabandiștilor care furau nisipul de pe plaja lui personală de la Costinești. Femeia care a fost tăvălită pe jos mărturisește că a fost derutată de faptul că Horia purta pe față o mască a omului de omenie, cu trei pliuri mai jos..Și când i s-a spus că i se dă o bătută, ea s-a gândit la fasolea bătută! Și Horia, tot la o “bătută” s-a gândit și a ieșit ce a ieșit!

Cu masca lui Cattani, totul a pornit de la o ambiție personală față de primarul de la Costinești, care apucase să “împrumute” masca lui don Corleone! Acum, nu știe cum să scape de ea! Parcă spunea că nu mai candidează! Se mai întâmplă și așa. Îți pui de probă o mască pe figură și rămâi cu ea toată viața! Dacă te iei după numărul mare de măști folosite în cariera sa, începi să te îndoiești de autencitatea bărbii sale...Deși barba este un apanaj al politicianului care promite mult și face puțin!

De când își schimbă frecvent măștile, nu prea mai ai cum să îl prinzi cu cioara vopsită! E când membru al PSD, cînd independent, cănd comisar șef la OPC, când candidat la locale, când iepuraș electoral etc. Nici el nu mai știe cum să se împartă între atâtea solicitări!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!