Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Locul de joacă din Portul Tomis se transformă în zonă de agrement

Locul de joacă din Portul Tomis se transformă în zonă de agrement(167)

După ce în toamna anului trecut locul de joacă din Portul Tomis a fost dotat cu echipamente noi, moderne, în această primăvară spațiul destinat celor mici a fost extins, suprafața acestuia fiind dublată. Muncitorii au nivelat terenul, au împrejmuit cu borduri spațiul în așa fel încât, la finalizarea tuturor lucrărilor, să fie asigurate toate condițiile pentru siguranța celor mici.

De curând, spațiul extins a fost dotat și cu elementele de joacă noi (leagăne, jocuri pe arc, căsuță și cățărători) la standarde europene, iar de jur împrejurul locului de joacă a fost montat un gard frumos colorat.

Ultima etapă a amenajării va consta în turnarea unui covorul de cauciuc antitraumă, multistrat pentru siguranța prichindeilor.

De asemenea, întreaga zonă va fi transformată într-una de agrement. Va fi amenajat spațiul verde rămas cu gazon, flori, arbori și arbuști, vor fi montate băncuțe de odihnă și coșuri de gunoi.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii