Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Un tronson al străzii I.G. Duca a fost reabilitat

Un tronson al străzii I.G. Duca a fost reabilitat(179)

Carosabilul a fost recondiționat ieri pe tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu. Echipele SC Confort Urban SRL au lucrat la foc continuu, artera rutieră fiind îmbrăcată într-o mixtură asfaltică de tip MASF, cu un grad mare de elasticitate, utilizată la drumurile cu trafic intens.

Procesul de modernizare a infrastructurii rutiere pe strada I.G. Duca continuă cu decopertarea carosabilului în vederea asfaltării pe porțiunea cuprinsă între strada Constantin Brătescu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona unde se reabilitează trama stradală.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CIOCANUL LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trebuie să recunosc că m-a surprins net simbolistica electorală a candidatului Mohammad Murad! Pe fondul apariției a tot felul de(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii