Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
VLĂDEASCA TOARNĂ PLUMB ÎN PICIOARELE CONSILIERILOR!

VLĂDEASCA TOARNĂ PLUMB ÎN PICIOARELE CONSILIERILOR!(1606)

Profund iritat de decizia Consiliului Local Medgidia, privind trecerea pe tușă a doamnei “vice” Vlădescu, un cunoscut contestatar al primarului Vrabie se lansează într-un joc extrem de periculos...Dându-și, chipurile, cu părerea asupra situației existente pe plan local, aruncă la întâmplare o grenadă ofensivă sub forma unei castane fierbinți. Și o lasă să curgă așa, ca din întâmplare, pe podea, până în sala unde se țin ședințele C.L. Medgidia. Spune domnia sa, la o oră de vârf, ca să priceapă de-alde pro Vrabie, toți tratați ca niște infractori, că s-ar putea ca unii consilieri să facă puțină pușcărie! Cunoscut pentru veninul pe care îl împrăștie ori de câte ori îl atacă pe primarul Vrabie, individul își îndeplinește cu răceala diversionistului misiunea! Și care este misiunea lui? Misiunea este una singură, dar sarcinile sunt mai multe…

În primul rând, lansând tot felul de amenințări, inclusiv cu pușcăria, e clar că vrea să bage frica în domnii consilieri care au votat demiterea Luminiței Vlădescu! Să bage frica în populație, bătând șaua ca să priceapă iapa! “Bă, dacă vă mai luați de Vlădeasca, pușcăria vă mănâncă!” Aici tonul este mai mieros...Doar unii s-ar putea să facă pușcărie, dar, dacă ne supărăm noi, ăștia din partea PSD, nu e bine deloc! Individul nu o spune explicit, dar este limpede pentru toți cei implicați în povestea asta că nu e bine să te pui cu “Meliția”! Pardon, cu Luminița!

Adevărul este că și consilierii sunt oameni! Păi, când vezi că instituțiile statului o repun tot timpul în drepturi, e omenește să devii mai circumspect...Asta, ca primă teorie. Ca și teoria cu fabrici și uzine în cazul Luminiței Vlădescu. Totuși, fie vorba între noi, este șefa PSD Medgidia, ceea ce nu poate fi ignorat cu totul,,,Mai ales într-o dispută politică în care este implicat și Felix Stroe!

Domnul cu pușcăria la purtător nu este un cetățean oarecare. El are misiunea de a turna plumb în picioarele consilierilor și a colaboratorilor primarului! În primul rând, lor trebuie să le intre bine în cap la ce se expun, susținându-l în continuare pe primarul Valentin Vrabie! Ca să vezi și să nu crezi, chiar domnia sa, inamicul public nr.1, nu se află pe lista pușcăriabililor!

Nu știu ce diversiuni mai pun la cale cei care se erijează în reprezentanți ai Justiției, dar îi asigur că domnii consilieri nu pot fi timorați ca și cum ar fi  niște figuranți!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte