Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Lucrările continuă pe stadionul -Gheorghe Hagi-

Lucrările continuă pe stadionul -Gheorghe Hagi-(289)

S-a lucrat intens în ultimele două săptămâni la reamenajarea terenului sintetic din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” din Constanța.

Echipele au decopertat gazonul vechi, au demontat gardul existent (1528 mp) și acum montează un nou gard de împrejmuire.

Noul gard va avea înălțimea de 5 metri pe laturile lungi ale terenului și 8 metri în spatele porților, pe laturile scurte.

În continuare, constructorii vor monta instalația de nocturnă, gazonul sintetic, 3 seturi de porți de joc, băncile de rezervă și tribunele pentru spectatori.

Terenul de fotbal va avea dimensiunile 90/45 m și va fi prevăzut cu gazon de 60 de mm înălțime, iar restul terenului, în suprafață de 1968 mp va fi prevăzut cu suprafață sintetică cu fir de 26 mm înălțime. Gazonul sintetic ales este rezistent la temperaturi cuprinse între -35 grade Celsius și 60 de grade Celsius.

Reamenjarea terenului sintetic, a porților de fotbal, a băncilor de rezervă și a tribunelor beneficiază de la executant de o garanție de 2 ani, iar gazonul de 5 ani.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ANTONIADIS NU A ÎNCHEIAT NICI O ÎNȚELEGERE CU FATA MORGANA, VREA PE BUNE!
scris de Lucian Cristea
După părerea mea, ca ținută, cultură, efectul "sirtaki", cei șapte ani de acasă după calendarul grecesc, spiritul practic,(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii