Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Zonele unde intervin echipele SC Confort Urban SRL în această săptămână

Zonele unde intervin echipele SC Confort Urban SRL în această săptămână(164)

Procesul de modernizare a traseelor pietonale pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis este în plină desfășurare.

Conform graficului de lucru, pe strada I.G. Duca și strada Lebedei continuă lucrările de modernizare a carosabilului.

În cartierul Palazu Mare, pe strada Fundătura Năvodului se recondiționează carosabilul iar pe strada Dumbrăveni se reabilitează atât zona pietonală cât și cea carosabilă.

Echipele administratorului drumului public lucrează intens la amenajarea infrastructurii rutiere pe străzile Haricleea Darclée, Paul Constantinescu, Dimitrie Cuclin și aleea Madrigalului din cartierul Compozitorilor.

Noi locuri de parcare vor fi construite în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic.

În ceea ce privește infrastructura de semnalizare rutieră, continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare. Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ANTONIADIS NU A ÎNCHEIAT NICI O ÎNȚELEGERE CU FATA MORGANA, VREA PE BUNE!
scris de Lucian Cristea
După părerea mea, ca ținută, cultură, efectul "sirtaki", cei șapte ani de acasă după calendarul grecesc, spiritul practic,(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii