Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Marius-Horia Țuțuianu: Continuăm să muncim în interesul locuitorilor județului Constanța

Marius-Horia Țuțuianu: Continuăm să muncim în interesul locuitorilor județului Constanța(1288)

Legăturile rutiere dintre localități contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea fiecărei zone. O infrastructură de calitate și sigură pentru circulația trasportului de persoane și de marfă atrage după sine o creștere economică în comunități.

Pentru anul în curs ne vom focusa pe zona de nord a județului și am demarat deja lucrările la DJ 225, Saraiu – Dulgheru – Vulturu – Runcu – Pantelimon – Târgușor. Drumul are o lungime de 36 de km și va fi refăcut în totalitate. Colegii de la Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța au început decopertarea stratului de uzură învechit urmând ca apoi să realizeze lucrări de turnare a unui covor asfaltic nou, de refacere a acostamentelor pietruite și reprofilare/decolmatare rigole.

În cel mai scurt timp locuitorii acestei zone vor beneficia de o rută pe care circulația automobilelor se va realiza în cea mai mare siguranță.

#constantamergeinainte #RAJDP #drumurijudetenerefacute 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ANTONIADIS NU A ÎNCHEIAT NICI O ÎNȚELEGERE CU FATA MORGANA, VREA PE BUNE!
scris de Lucian Cristea
După părerea mea, ca ținută, cultură, efectul "sirtaki", cei șapte ani de acasă după calendarul grecesc, spiritul practic,(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii