Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PNL MUNCEȘTE, PSD COBEȘTE....

PNL MUNCEȘTE, PSD COBEȘTE....(438)

Criza declanșată în urmă cu câteva luni de zile a băgat în ceață întreaga mișcare politică dedicată alegerilor locale. S-a întâmplat ca la sate, pe vremuri, când din motive tehnice se “lua” lumina și se întrerupea filmul la Căminul cultural! De regulă, incidentul cu pricina se producea în preajma unei “secvențe fierbinți”! Ceea ce ne-a determinat, la vârsta noastră, la vârsta întrebărilor, să urâm tot timpul propagandiștii care ne temperau zelul cinematografic cu un țoi cu bromură. Într-un fel, eram pregătiți din timp pentru lunga și sfâșietoarea viață de militar în termen. Traiul lui Berilă. Așa era numit cel care făcea armata la zi: Berilă.

De data aceasta, partidele au depășit “momentul fierbinte”, ba unele, pot spune, chiar au dat în clocot!, dezvoltând o pasiune fără precedent pentru diverși politicieni! Unii dintre ei au revenit pe liste, o dovadă în plus că nu avem prea multe locuri de unde să alegem...Față de alți ani electorali, dominante au fost declarațiile de dragoste, chit că ele sună fals în actualul context politic, la care s-a adăugat criza care ne-a pus cu totul la pământ...Cum s-ar spune, ne-a tăiat tuturor macaroana!

Guvernul Orban s-a trezit singur în fața unor probleme greu de rezolvat, dar le-a rezolvat! A unor probleme de-a dreptul extraterestre, dar le-a rezolvat și din acest punct de vedere! Dacă nu le rezolva în timp optim, pentru că se afla în fața unei ecuații cu foarte multe necunoscute, țara arăta acum ca o imensă groapă comună!

Spuneam că a rezolvat principalele probleme. Cu ce preț însă? Cu riscul de a se transforma în “carne de tun”! Țintă vie pentru politrucii din PSD. Că unora dintre ei, care au din nou probleme cu Justiția, nu le mai arde să mai tragă cu pușca în păpădii...La vânătoare de păpădii.

Vorbeam de statutul de “țintă vie”. Ceea ce s-a și întâmplat! Obișnuiți să calce peste cadavre, pesediștii au sarit în spatele liberalilori, lansând acuzații dintre cele mai absurde cu putință! În ciuda apelurilor la unitate, pentru a stopa valul uriaș de decese, pesediștii au continuat să hărțuiască Guvernul Orban!! În fapt, cu un sadism și o nerușinare fără limite, domnii de la PSD au continuat să își facă fără scrupule campanie electorală, încercând să minimalizeze eforturile miniștrilor de a scăpa țara din ghearele morții...Atât de mult i-a orbit răutatea, încât, nu au luat în calcul faptul că își expun propriile familii la diverse pericole!!! Sau poate au mizat pe veșnica lor iluzie că vor fi salvați de legitimația de la PSD! Și aia expirată!

Lucrurile par să reintre în normalitate. De aceea, nu consider ca fiind indecente propunerile liberalilor care spun că ar fi util, la această oră, un sondaj care să ilustreze starea candidaților...Pentru că au trăit și ei senzația neplăcută generată de iresponsabilii care anunțau sfârșitul lumii! Ca să nu spun că amiralul Chițac a trecut printr-un moment de panică, moment după care se resimte și acum...Dincolo de știința fiecăruia de a face politică, nu trebuie să subestimăm semnele venite de la Dumnezeu! Ce vreau să spun? Vreau să spun că domnul Chițac, candidatul PNL, a avut noroc și astăzi este în viață împreună cu familia domniei sale! Să nu îmi spuneți că a fost mâna lui Orban! Domnia sa se pricepe la guvernare și nu la mătănii!

Bogdan Huțucă a precizat că PNL a făcut câteva propuneri decente și constructive, dovadă că partidul respectă graficul pe care și l-a propus!

Și PSD respectă graficul de demolare a tot ceea ce se face bine în țara asta! "Pandelia" PSD calcă totul în picioare!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

UN SUBMARIN DE DREAPTA
scris de Lucian Cristea
M-a amuzat teribil o știre lansată de un confrate, fie că este reală, fie că este caterincă, știre conform căreia primarul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii