Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
SCENARIUL BEREA

SCENARIUL BEREA(1122)

Ludovic Orban a avut decența de a trece în revistă, în calitatea sa de premier, toate terasele din Centrul Vechi al Bucureștiului. E dreptul lui să facă o astfel de “vizită de lucru”, dacă nu cumva chiar o obligație...Dincolo de aspectul pastoral, invocat de niște cârcotași, care pendulează între PUTERE și PUTERE, există o motivație cât se poate de serioasă care justifică gestul premierului. Zona menționată este una dintre cele mai aglomerate și sensibile. Într-un fel, prin gestul său, unul de bun simț, premierul și-a dat girul că zona este funcțională, că toate lucrurile sunt în regulă.

Că servirea nu a fost peste tot ca la carte, asta este o chestiune care ar putea să ne-o explice domnul Murad Mohammad, “înțeleptul” turismului românesc, care a întrecut pe toată lumea la capitolul lamentări! Faptul că premierul și-a înmuiat buzele într-o halbă cu bere și a ciugulit ceva dintr-o gustare l-a determinat pe Radu Tudor să declanșeze o ediție specială pe Antena 3! L-au prins, în fine, pe premier în flagrant”!

Din acel moment, orice ar fi băgat în gură, chiar și o scobitoare cu măslina lipsă, premierul Orban era zidit lângă Ana lui Manole! Ciuvică pregătise din timp arma sa mortală: statisticile. Cu vigilența sa caracteristică, numărase deja șase terase vizitate de domnul prim ministru! După calculul lui simplu și eficient, presupunând că Ludovic Orban nu se poate abține, rezultă că a dat peste cap, deci, a băut, șase halbe de bere cu guler. Evident, din seria “gulerelor albe”!

M-a surprins faptul că domnul Chirieac, oricum, un alt fel de jurnalist, a acceptat să participe la ediția specială de doi lei dirijată către un scop bine știut și întreținut de Radu Tudor...Dacă tot erau chitiți să îl compromită pe premier, mai bine îl băgau într-un birou și îi turnau 6 beri pe gât, fără cașcaval cu piper sau măsline fără sâmburi!

A existat și un moment comic. Ciuvică a evocat destinul tragic al lui Liviu Dragnea, care a fost condamnat din cauza a două biete angajate! Dacă nu o făcea el, șeful PSD, atunci cine ar fi putut să le ajute, ca un veritabil conducător căruia îi pasă de popor!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii