Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Încep lucrările de frezare pe un tronson al bulevardului Tomis

Încep lucrările de frezare pe un tronson al bulevardului Tomis(426)

Paralel cu lucrările de reabilitare a zonei pietonale, echipele SC Confort Urban SRL intervin în această noapte cu utilaje pentru decopertarea asfaltului pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și strada Nicolae Iorga, pe sensul de mers către bulevardul Mamaia. Carosabilul va fi frezat pentru a fi recondiționat.

Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 21:00 – 05:00.

Lucrările de frezare a carosabilului vor continua luni, 15 iunie, pe celălat sens de mers, cu restricții de trafic parțial, între orele 08:00 – 18:00.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!