Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Intervenții la nivelul carosabilului în cartierul Faleză Nord

Intervenții la nivelul carosabilului în cartierul Faleză Nord(417)

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de modernizare a zonei carosabile pe arterele secundare din cartierul Faleză Nord. Echipele administratorului public au intervenit pe străzile Muncel și Făgetului, tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Unirii. Carosabilul a fost decopertat în etapa premergătoare turnării covorului asfaltic.

În această primăvară, 4 artere secundare din cartierul Faleză Nord au beneficiat de asfalt nou, prin programul de reabilitare a infrastructurii rutiere implementat de Primăria Municipiului Constanța. Este vorba despre străzile Petru Vulcan, Ion Vodă, Timișanei și Dobrogei, porțiunile cuprinse între bulevardul Mamaia și strada Unirii.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se execută lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!