Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Continuă reabilitarea carosabilului pe tronsonul delimitat de străzile Poporului și Nicolae Iorga al bulevardului Tomis

Continuă reabilitarea carosabilului pe tronsonul delimitat de străzile Poporului și Nicolae Iorga al bulevardului Tomis(143)

Utilajele de asfaltare vor acționa în această noapte pe banda situată lângă marginea părții carosabile pe sensul de mers către bulevardul Mamaia iar pe benzile de circulație de lângă axul drumului se vor executa lucrări de frezare. Se va turna stratul de binder după ce noaptea trecută a fost asfaltată banda de circulație de lângă bordură, pe sensul de mers către strada Poporului. Ulterior, carosabilul va fi îmbrăcat în asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Tot noaptea trecută, a fost turnat primul strat de asfalt în zona căilor amenajate pentru circulația bicicletelor, pe porțiunea cuprinsă între străzile Petru Vulcan și Poporului.

Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, între orele 18:30 – 05:00.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

REVOLUȚIA PESCĂRUȘILOR LA MANGALIA
scris de Lucian Cristea
Când a fost declarat simbolul orașului Mangalia, pescărușul arăta impecabil. Edilii Mangaliei tinere și nobile de atunci l-au(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii