Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Trafic îngreunat pe bd. Tomis, în zona fântânii arteziene Dacia!

Trafic îngreunat pe bd. Tomis, în zona fântânii arteziene Dacia!(190)

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr. 253, din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. sunt nevoite să blocheze benzile 1 și 2 de circulație de pe acest bulevard, (în zona fântânii arteziene), pe o distanța de 50 m, cu sensul de mers către Dacia, astăzi – 20 iunie 2020, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SCORMONITORII PRIN GUNOAIE-NOUA VIZIUNE ECONOMICĂ A PRIMARULUI CHIȚAC
scris de Lucian Cristea
Trebuie să recunosc ca până la impactul meu filozofic cu domnul primar al Constanței, Vergil Chițac, nu am dat atenție multor(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii