Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Investiții majore pe stadionul Gheorghe Hagi!

Investiții majore pe stadionul Gheorghe Hagi!(243)

Pe terenul de fotbal al Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” se lucrează la foc continuu zilele acestea la montarea gazonului sintetic.

Lucrările au început încă de săptămâna trecută, însă procedura este una destul de laborioasă, ce durează aproximativ 2 săptămâni. Pe suprafața de joc au fost întinse rulourile de gazon artificial de 60 mm înălțime. Acestea au fost îmbinate, iar marginile lipite cu o bandă specială. Ulterior a fost delimitat terenul prin montarea unor tușe, iar pe restul terenului au fost întinse alte rulouri de gazon, mai scurt, de 26 mm înălțime. Peste gazonul sintetic va fi turnată o mixtură formată din nisip și granule de cauciuc. Potrivit specialiștilor, această mixtură ajută pe de o parte la fixarea gazonului sintetic și la evitarea ruperii acestuia și, pe de altă parte, la atenuarea șocurilor la contactul cu suprafața de joc.

După finalizarea acestei etape vor fi montate porțile de joc, băncile de rezervă și tribunele pentru spectatori.

Terenul de fotbal va avea dimensiunile de 90/45 m, iar restul terenului are o suprafață de 1968 mp. Gazonul sintetic ales este rezistent la temperaturi cuprinse între -35 grade Celsius și 60 de grade Celsius.

Reamenjarea terenului sintetic, a porților de fotbal, a băncilor de rezervă și a tribunelor beneficiază de la executant de o garanție de 2 ani, iar gazonul de 5 ani.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii