Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Încep înscrierile pentru fertilizarea in vitro❗

Încep înscrierile pentru fertilizarea in vitro❗(76)

Primăria Constanța anunță că, începând cu data de 01 iulie 2020, ora 08:00, tinerii interesați pot depune cereri 📝în cadrul programului INFANT. 👶

☑️Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, prin Direcția Generală de Asistență Socială, vine, astfel, în sprijinul celor ce nu pot avea copii.

👉Decebal Făgădău: „ Vorbim despre un proiect de suflet, nu știam că sunt atât de multe cupluri care își doresc atât de tare un copil. Am făcut acest proiect pe care mi-aș dori să îl creștem pentru că ne dorim să avem din ce în ce mai mulți copii în municipiul Constanța.”

Obiectivul programului INFANT👶 este creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța👨‍👩‍👦‍👦, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

➡️Cererile se vor depune la adresa de email: inscrieriinfant@dgas-ct.ro.

Documente necesare:

1️⃣ solicitare pentru înscriere (formular 2);
2️⃣ adeverința de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicația de FIV care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în programul “INFANT”;
3️⃣copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța în ultimii 3 ani;
4️⃣ declarația de consimțământ (formular 3) privind prelucrarea datelor cu caracter personal și consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate prevăzute la art.3 pct.e.
❗Toate documentele trebuie să fie scanate și vizibile.
📌Documentele necesare și Regulamentul programului “INFANT” se pot vizualiza și descărca accesând site-ul www.primaria-constanta.ro/spas secțiunea INFANT.

Beneficiari pot fi femeile singure 🙎‍♀️👫sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist 👩‍⚕️în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical.

📱Relații suplimentare la numerele de telefon:
Tel: 0341.180.108
0341.180.113
email: infant@dgas-ct.ro. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE NUMEȘTE COPACUL CARE FACE STRUȚI?
scris de Lucian Cristea
Ce este gluga de coceni și ce vrea ea de la înalta societate? Care este contribuția ei la definirea științifică a profesionalismului (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii