Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Un nou utilaj va fi folosit pentru modernizarea trotuarelor și aleilor din oraș

Un nou utilaj va fi folosit pentru modernizarea trotuarelor și aleilor din oraș(121)

Este vorba despre un repartizator pentru mixturi asfaltice, care a intrat recent în dotarea SC Confort Urban SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța. Produs în Germania, utilajul este destinat spațiilor înguste și poate asfalta cu viteză iar deschiderea grinzii de turnare variază de la 0.5 m până la 2.4 m.

Dacă până în prezent așternerea mixturilor asfaltice se realiza prin metoda clasică la lopată, noul utilaj permite creșterea calității lucrărilor de execuție. Repartizatorul achiziționat de SC Confort Urban SRL are o capacitate de turnare de aproximativ 100 de tone/oră.

Sistemul compus din senzori sonici și mecanici pentru copiere dispus pe ambele părți ale utilajului oferă un control precis de întindere a mixturilor asfaltice. Operatorul poate controla în orice moment parametrii de lucru (cota, înclinație) afișați pe panourile de comandă. Asfaltul va fi așternut continuu, în grosime constantă, materialul fiind răspândit uniform.

Finisorul de asfalt a fost pus în funcțiune pe strada Dumbrăveni, tronsonul cuprins între strada Recoltei și bulevardul Tomis, unde echipele administratorului drumului public desfășoară lucrări de reabilitare a traseelor pietonale.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE NUMEȘTE COPACUL CARE FACE STRUȚI?
scris de Lucian Cristea
Ce este gluga de coceni și ce vrea ea de la înalta societate? Care este contribuția ei la definirea științifică a profesionalismului (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii