Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Prelungirea valabilității actelor de reglementare pentru activitatea de pescuit comercial în RBDD

Prelungirea valabilității actelor de reglementare pentru activitatea de pescuit comercial în RBDD(175)

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunță, că în baza atribuțiilor și prevederilor legale în vigoare a stabilit prin Decizie a Guvernatorului ARBDD, prelungirea până la data de 15 iulie 2020 inclusiv a termenului de valabilitate a tuturor actelor de reglementare emise în anul 2019 pentru activitatea de pescuit comercial în perimetrul RBDD.

Decizia a fost adoptată deoarece pentru reglementarea activității de pescuit comercial pe anul 2020, respectiv pentru emiterea autorizațiilor de pescuit comercial, autorizațiilor de captură, achiziție, comercializare și vizarea permiselor de pescuit comercial, este necesară publicarea Ordinului pentru modificarea și completarea Ordinului Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr. 310/2019 privind nominalizarea și autorizarea punctelor de debarcare și centrelor de primă vânzare pentru debarcarea și comercializarea capturilor de pește obținute din pescuit comercial în habitatele piscicole naturale, respectiv modificarea anexei 1 din Ordin.

Persoanele fizice și juridice autorizate să desfășoare activitatea de pescuit comercial în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării sunt obligate să dețină asupra lor toate documentele necesare desfășurării activității de pescuit comercial, conform prevederilor legislației în vigoare și a Deciziei Guvernatorului ARBDD.

Decizia a fost emisă în conformitate cu următoarele acte normative:

Legea nr. 82/1993 privind constituirea Rezervației Biosferei "Delta Dunării" cu modificările și completările ulterioare; 

H.G. nr. 1217/2012 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare și a
structurii organizatorice ale ARBDD, cu modificările și completările ulterioare;
Ordinul nr. 126/807/2017 pentru aprobarea Normelor privind accesul la resursele
acvatice vii din domeniul public al statului în vederea practicării pescuitului comercial
în habitatele piscicole naturale din ariile naturale protejate;
OUG nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura cu modificările și completările
ulterioare.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SCORMONITORII PRIN GUNOAIE-NOUA VIZIUNE ECONOMICĂ A PRIMARULUI CHIȚAC
scris de Lucian Cristea
Trebuie să recunosc ca până la impactul meu filozofic cu domnul primar al Constanței, Vergil Chițac, nu am dat atenție multor(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii