Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Programul lucrărilor edilitare din această săptămână(85)

Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea delimitată de strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis continuă reabilitarea zonei destinate circulației pietonilor.

Pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare continuă reabilitarea infrastructurii pietonale, după finalizarea lucrărilor de modernizare a zonei carosabile.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, se asfaltează carosabilul pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și strada Nicolae Iorga și pe străzile Făgetului, Muncel și Farului, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis.

În cartierul Compozitorilor, se pregătește terenul în vederea asfaltării pe strada Nicolae Kirculescu.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe strada Castanilor, între blocurile 9 și 11 și pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă.

Pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE NUMEȘTE COPACUL CARE FACE STRUȚI?
scris de Lucian Cristea
Ce este gluga de coceni și ce vrea ea de la înalta societate? Care este contribuția ei la definirea științifică a profesionalismului (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii