Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Complexul Balnear și de Recuperare C.A.A.

Complexul Balnear și de Recuperare C.A.A. "Corpore Sano" funcționează cu motoarele turate la maxim!(525)

Știți deja că sunteți bineveniți în una dintre primele unități medicale private din țară care a implementat o serie de măsuri eficiente și sigure pentru prevenirea și combaterea noului coronavirus.

⚕️ Vă anunțăm că vin vești bune și din domeniul cercetării.

🔬 Oamenii de știință ne spun că modificările ce se produc în urma procedurilor de balneofizioterapie au ca rezultat creșterea rezistenței organismului la factori externi precum schimbările climatice, viruși sau bacterii. Mai exact, s-au demonstrat creșteri ale eritrocitelor, leucocitelor și hemoglobinei. Leucocitele sunt elemente ale sângelui implicate în reacția imunitară.

🔬 De asemenea, nămolul sapropelic determină o creștere a globulinelor( ce cuprind și gamaglobulinele din care se sintetizează majoritatea anticorpilor).

✨ Acestea sunt doar o parte din argumentele pe care vi le împărtășim atunci când vă invităm la Complex Balnear și de Recuperare C.A.A. "Corpore Sano", locul în care natura și oamenii își reunesc energiile pozitive.

#septimiu
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii