Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Primăria Cernavodă ia măsuri pentru disciplinarea angajaţilor(874)

Peste 17 angajaţi ai SC Gospodăria Comunală SRL risă să îşi piardă locurile de muncă, din cauza absenţelor nemotivate şi a consumului de alcool. Acestea au fost constatările în urma acţiunii de control, efectuată de către reprezentanţii întreprinderii şi ai Administraţiei Publice Locale.

Angajaţii au fost surprinşi de vizita membrilor comisiei de control, chiar la locurile de muncă, unde le-a fost verificată prezenţa şi au fost supuşi testării cu aparatul etilotest, de către serviciul de Protecţie a Muncii.

Din primele evaluări, s-a constatat absenţa a 17 persoane, dintre care şi şeful de echipă al staţiei de sortare deşeuri, cărora li s-a le-a fost anulată ziua de muncă. Verificările vor continua şi în următoarele zile, iar angajaţii care vor absenta nemotivat, sau vor fi surprinşi sub influenţa băuturilor alcoolice la locurile de muncă, vor fi traşi la răspundere de către comisiei de disciplină a întreprinderii subordonate Consiliului Local.

Acţiunea a fost demarată în urma multiplelor sesizări, unele primite chiar şi din partea cetăţenilor, care susţin că odată cu răcirea vremii, muncitorii părăsesc locurile de muncă înainte de terminarea programului. Mai mult decît atât, zilele trecute, pe fondul consumului de alcool, trei angajaţi au intrat în conflict şi s-au lovit reciproc, în timpul orelor de program.

Urmările acestor situaţii vor fi sancţionarea la salariu a muncitorilor indisciplinaţi, dar şi şefilor de echipă din care aceştia fac parte. Scopul acestor controale este de a responsabiliza angajaţii SC Gospodăria Comunală SRL, care desfăşoară lucrări importante pentru comunitatea cernavodeană. Cei care vor continua abaterile, îşi vor pierde locurile de muncă.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii