Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Constanța Verde!

Constanța Verde!(77)

Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de igienizare și aerisire a taluzului dinspre plajele din Constanța.

 

După ce în urmă cu 2 săptămâni echipele societăților contractate de Serviciul Gestionare Spații Verzi au toaletat arborii și au curățat de vegetația în exces de pe taluzul din dreptul străzii Mihai Eminescu, lucrările au continuat spre plaja Modern.

Așa se face că zilele acestea s-a lucrat la aerisirea și ridicarea coroanelor arborilor de pe taluzul esplanadei Mircea cel Bătrân, ajungând deja spre plaja Modern. În plus, arbuștii care crescuseră necontrolat au fost modelați, iar lăstarii tăiați. Totodată, a fost cosită iarba, iar angajații societății de salubrizare, împreună cu beneficiarii venitului minim garantat și cei care prestează muncă în folosul comunității, au igienizat întreaga zonă. Lucrările continuă pentru curățarea întregului taluz.

Având în vedere că atât promenadele, cât și plajele sunt dotate cu coșuri de gunoi sau recipiente de depozitare a deșeurilor, rugăm constănțenii să nu mai arunce gunoiul la întâmplare!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii