Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Primăria Municipiului Constanța continuă programul de reabilitare a tramei stradale

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de reabilitare a tramei stradale(556)

Lucrările de modernizare a pavajului avansează în ritm susținut pe marile bulevarde: pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL vor acționa cu utilaje de asfaltare pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și strada Nicolae Iorga, pe strada Farului, între bulevardul Tomis și bulevardul Alexandru Lăpușneanu și în zona de acces în Complexul Sportiv „Gheorghe Hagi”.

Se va decoperta zona carosabilă pe strada Salcâmilor, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Farului și pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului.

Pe strada Nicolae Kirculescu din cartierul Compozitorilor continuă amenajarea infrastructurii rutiere iar pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă o nouă parcare prinde contur.

Pentru creștere siguranței pe drumurile publice, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii