Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Atenție, șoferi! Se reiau lucrările de asfaltare pe tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Nicolae Iorga al bulevardului Tomis

Atenție, șoferi! Se reiau lucrările de asfaltare pe tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Nicolae Iorga al bulevardului Tomis(304)

Utilajele intervin în această noapte pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt. Se va utiliza o mixtură asfaltică stabilizată cu fibre, specifică infrastructurii rutiere cu trafic intens.

Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 19:00 – 05:00.

Procesul de asfaltare va continua joi și vineri, cu aceleași restricții de trafic.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii