Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Marius Horia Țuțuianu:

Marius Horia Țuțuianu: "Împreună cu Liga Militarilor Profesioniști, Consiliul Județean Constanța va dezvolta programe de suport, dedicate eroilor noștri militari"(246)

"Preocuparea pentru militarii români care reprezintă cu cinste și onoare drapelul țării noastre în teatrele de operații din întreaga lume, este o constantă pentru mine.

În acest sens astăzi, m-am întâlnit cu reprezentanții Ligii Militarilor Profesioniști. Printre aceștia au fost prezenți și câțiva militari răniți în timpul misiunilor din Irak și Afganistan, care au reprezentat România la jocurile olimpice Invictus de la Sidney și Toronto.

Aceștia și-au prezentat poveștile de viață, precum și cele din timpul luptelor din Irak și Afganistan. Am rămas profund impresionat de experiențele de viață și luptă ale acestor oameni, care vor ocupa un loc deosebit în inima și mintea mea.

Împreună cu Liga Militarilor Profesioniști, Consiliul Județean Constanța va dezvolta programe de suport, dedicate eroilor noștri militari. De asemenea, în prima ședință de consiliu voi iniția un proiect de hotărâre în vederea acordării titlului de cetățean de onoare, fiecăruia dintre cei care și-au riscat viața, pentru ca România să-și onoreze obligațiile asumate în cadrul angajamentelor internaționale." 

#alaturideoameni #mariushoriatutuianu #htimplicat 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii