Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Poartă mască! Arată că îți pasă!

Poartă mască! Arată că îți pasă!(252)

Ionel Dancă, șef al Cancelariei prim-ministrului: ”555 de cazuri noi de infectare cu Coronavirus în România în ultimele 24 de ore! PSD+ filialele de la Pro Romania, ALDE, Avocatul Poporului, CCR și din alte instituții ale statului au sabotat efortul românilor responsabili de până acum și se fac vinovați de zădărnicirea combaterii bolilor.

Politizarea absurdă a epidemiei împotriva efortului guvernamental și medical de limitare a răspândirii epidemiei, negaționismul pericolului Covid pentru câștig electoral ieftin și incitarea la nerespectarea deciziilor Guvernului, conspiraționiștii de serviciu ai manipulării publice și, nu în ultimul rând, asimptomaticii liberi care nu respectă regulile de protecție sanitară și își pun în pericol sănătatea lor și a celor din jur, ne-au adus în acest punct, cu cel mai mare număr de infectări într-o singură zi de la începutul epidemiei.

Pentru o viață sănătoasă, fără Coronavirus în România, nu trebuie să mai ascultați de politicienii și propangandiștii mincinoși și iresponsabili și să respectăm cu toții recomandările autorităților publice și sanitare. Aceasta este singura soluție pentru a evita restricțiile publice impuse pentru a limita răspândirea epidemiei cu Coronavirus și nu există altă cale pentru a putea reveni la normalitate și pentru relansarea economică a României.”

#OprițiPropagandaPSD+

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii