Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Modernizarea unei porțiuni a bulevardului Tomis, aproape de finalizare

Modernizarea unei porțiuni a bulevardului Tomis, aproape de finalizare(353)

Lucrările de asfaltare pe tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Nicolae Iorga au intrat pe ultima sută de metri. În această noapte, utilajele de asfaltare vor interveni pe banda de circulație situată lângă marginea părții carosabile, pe sensul de mers către strada Nicolae Iorga. Se va turna cel de-al doilea strat de asfalt, după ce noaptea trecută s-a recondiționat asfaltul pe benzile de circulație reversibilă.

Reamintim că circulația autovehiculelor va fi restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 19:00 – 05:00.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CHIȚAC ȚINE CU DINȚII DE TAXA LUI MAZĂRE
scris de Lucian Cristea
Vergil Chițac trăiește printre sateliți, singura lui preocupare fiind amânarea sfârșitului lumii. Și încă ceva. După el, ca prim(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii