Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Complexul PHOENICIA -  Siguranța, sănătatea și confortul dumneavoastră sunt prioritățile noastre în fiecare an!

Complexul PHOENICIA - Siguranța, sănătatea și confortul dumneavoastră sunt prioritățile noastre în fiecare an!(269)

Complexul Phoenicia Holiday Resort – Phoenicia Luxury – Phoenicia Royal este amenajat pe o suprafață de peste 100 000 mp, ceea ce ne permite reamenajarea spațiilor comune, astfel încât sa respectăm regulile de distanțare socială, dar în același timp, să le oferim oaspeților un mediu relaxant pentru vacanța lor.

👉🏼 Am instalat covorașe dezinfectante și dispozitive cu gel dezinfectant la intrările principale.
👉🏼 Am instalat dispozitive cu dezinfectant la recepție, lifturi și alte zone publice din hotel.
👉🏼 Pentru păstrarea distanței sociale recomandată, am asigurat culoare prestabilite în zonele aglomerate și am marcat locurile de așteptare la recepție, lifturi și restaurant.
👉🏼 Am instalat la recepție un panou de protecție din plexiglas. Completarea fișei de înregistrare se va face de către recepționer, datele fiind furnizate de către oaspete. Acesta din urmă, va trebui doar să semneze.
👉🏼 Angajații complexului vor purta mască și mănuși, iar starea lor de sănătate va fi monitorizată zilnic.
👉🏼 Vom dezinfecta constant toate punctele de contact (manere, balustrade, întrerupătoare, robineți, blaturi, butoane lift, cartele acces cameră).
👉🏼 Oaspeților care doresc să interacționeze minim cu personalul hotelului, le oferim varianta de a face curățenia și dezinfectarea camerelor doar la check-in/check-out, iar schimbarea lenjeriei și menajul să se efectueze doar la cerere. Posibilitatea de a face menajul zilnic rămâne valabilă, pentru oaspeții care solicită astfel.
👉🏼 Am eliminat din camere și zonele publice, revistele, pliantele, hârtiile și alte materiale printate.
👉🏼 Accesul la restaurant se va face pe o singură intrare, mesele vor fi amplasate la o distanță de 2 metri și numărul de persoane la o masa va fi limitat la 4 (nu se aplică membrilor aceleiași familii ) .
👉🏼 Bufetul va fi amplasat în mai multe zone, pentru a evita aglomerarea spațiului.
👉🏼 Personalul care va servi la bufet va purta măști și mănuși de protecție și va înmâna tacâmurile și vesela, pentru a evita atingerea lor de mai multe persoane.
👉🏼În cazul în care, numărul oaspeților va fi mai mare decât capacitatea maximă admisă în restaurant, respectând distanța impusă, vom stabili anumite intervale orare în care se va lua masa, pe serii și vom înregistra preferințele oaspeților. Spre exemplu, la mic dejun vom oferi 2 variante 07.30 – 09:00, 09:30 – 10:30. Vom proceda în acest fel și pentru pachetele achiziționate cu demipensiune sau all inclusive.
👉🏼În pauza dintre seriile de servire vom dezinfecta mesele, scaunele, aparatele din restaurant (aparate cafea, aparat prăjit pâine etc) și suprafețele adiacente.
👉🏼 La piscină și la plajă șezlongurile vor fi depărtate și igienizate după fiecare utilizare.
👉🏼 Calitatea apei din piscine se verifică la interval prestabilit.
👉🏼 Am asigurat training de perfecționare a personalului cu privire la normele și măsurile sanitare impuse de Direcția de Sănătate Publică.
👉🏼 În fiecare noapte se vor desfășura acțiuni de dezinfectare a tuturor spațiilor din cadrul unității hoteliere (interioare și exterioare).
👉🏼 În incinta complexului, avem un centru de prim ajutor cu asistent medical, iar oaspeții noștri vor beneficia de servicii medicale GRATUITE.

Vrem să vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați.

Mulțumim și celor care ne-au călcat deja pragul vara aceasta. Ne-am bucurat să vă revedem pe mulți dintre dumneavoastră și anul acesta.
Cu vara în suflet și zâmbetul pe buze, vă dorim o vacanță în siguranță în toate locațiile Phoenicia Hotels. 💙

#PhoeniciaHotels #VaMultumim 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CONSPIRAȚIA MĂGARILOR
scris de Lucian Cristea
Doi măgari pun de o conspirație într-un lan de porumb. Trei măgari pun de o conspirație lărgită. Un caz social măgăresc. Scriam(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte