Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Mihai Lupu: Autoritățile locale vor primi mai mulți bani pentru protecție socială

Mihai Lupu: Autoritățile locale vor primi mai mulți bani pentru protecție socială(213)

Conform Legii, care se referă la banii ce vor fi acordați autorităților locale în acest an, au fost majorate sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru bugetele locale. Astfel, au fost majorate sumele pentru finanțarea cheltuielilor descentralizate la nivelul judeţelor, pentru finanțarea serviciilor sociale din sistemul de protecție a copilului şi a centrelor publice pentru persoane adulte cu handicap.

Totodată, au fost suplimentate sumele alocate pentru finanţarea cheltuielilor descentralizate la nivelul comunelor, oraşelor, municipiilor, sectoarelor şi municipiului Bucureşti, pentru finanţarea serviciilor sociale din sistemul de protecţie a copilului, a centrelor publice pentru persoane adulte cu handicap şi a drepturilor asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap grav şi indemnizaţiile lunare de la nivelul sectoarelor municipiului Bucureşti.

De asemenea, au fost alocați bani suplimentar pentru echilibrarea bugetelor locale ale judeţelor şi sectoarelor municipiului Bucureşti. Potrivit Legii, Ministerul Finanţelor Publice este autorizat să introducă modificările corespunzătoare în volumul şi structura bugetului de stat pe anul 2020.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii